Lørdag 14. januar har Jan Henning Hoelseth et innlegg i HA.

«Den ene de gangen FrP får litt spalteplass» skriver Hoelseth, i et svar til Jan Larsens innlegg dagen før.

Larsen kommenterer HAs dekning av FrPs «turne» i Stange første uke etter nyttår. Strømpriser og strømstøtte er temaet.

FrP er dyktige på det å få mediedekning.

Thor Andre Johnsen har sittet på Stortinget for FrP siden 2013. Da han ikke var fornøyd med tjenesteleiligheten på Oslos østkant (han ville bo i ‘sivilisert strøk’, som han sa), brukte HA flere dager på saken. Med store bilder av den ferske stortingsmannen.

Og da garderobeskapet i Ankerskogen svømmehall var for lite for Johnsens frakk, han avsluttet arbeidsuken med en tur i svømmehallen, fikk har også mye omtale i HA. Rene føljetongen om Johnsens ‘stortingsfrakk’.

Det ble etter hvert så ille at Johnsen var i HA oftere enn alle andre stortingsrepresentanter fra Hedmark til sammen!

Til slutt ringte jeg HAs daværende redaktør Carsten Bleness. Etter en diskusjon var han faktisk enig med meg. ‘Jeg skal kontakte redaksjonen’, sa han.

Da ble det langt bedre, en stund. Så var det like ille igjen, og jeg sendte en e-post til redaktør Katrine Strøm for to år siden. Da ble det også bedre, for en stund. Johnsen er fortsatt i avisa ofte enn alle de andre Hedmarksrepresentantene til sammen. Da ‘idiottesten’ for eldre folk som skulle fornye førerkortet, ble vedtatt avviklet, var det Johnsen som for fornøyd kommenterte det i HA. Selv om det var SV som hadde kommet med forslaget.

Alt dette, og mye mye mer, i en avis som fortsatt kaller seg Arbeiderblad.

At Ap har hatt enerett på spalteplass i HA i flere tiår, som Hoelseth hevder, er rett og slett skivebom!