5. mars 2010 fikk TV-seere over hele landet stifte bekjentskap med Mauricio B. Evensen (29) fra Løten.

Evensen, som først og fremst var med på Norske Talenter for å spille trekkspill foran dommerpanelet, benyttet samtidig anledningen til å fri til sin kjæreste - Benedicte Jenssen fra Telemark.

Fikk ja
Trekkspillingen gikk riktignok ikke så bra, men det ble raskt glemt så lenge en svært glad og overrasket Jenssen svarte ja like etterpå.

Det gikk godt over tre år før paret ble gift, men 21. august ble de to omsider erklært rette ektefolk.

- Jeg og min kjære kone har det veldig bra sammen. Vi elsker hverandre veldig høyt og betyr alt for hverandre. Vi har kjøpt et flott hus i Bamble i Telemark, der vi nå bor og trives veldig godt, sier Evensen til HA.

Frieren forteller at paret har fått mange hyggelige tilbakemeldinger etter TV-stuntet.

- Både familie og venner ble veldig overrasket, både over å se oss på TV, og at jeg gikk ned på kne og fridde til verdens beste og flotteste jente. Mange syntes det var veldig romantisk og modig gjort av meg, sier han.

Hilser til bestemor i Løten
Som barn ble Evensen adoptert fra Colombia, og vokste deretter opp i Løten.

Selv om Evensen i voksen alder har flyttet til Telemark, har han fortsatt sterke bånd til barndomsbygda - og særlig til bestemoren.

- Jeg ønsker å sende en hilsen til min kjære bestemor, Magnhild Evensen. Hun er den eneste bestemoren jeg har hatt i livet mitt, og hun betyr masse for meg. Vi kommer snart på besøk til Løten, lover barnebarnet.

Gjensyn på TV?
I 2014 setter TV 2 i gang med en ny runde av Norske Talenter. Evensen vil ikke utelukke at han gjør et nytt forsøk i talentkonkurransen, nå som han ikke trenger å være nervøs og tenke på frieri midt oppi det hele.

- Kanskje jeg, eller vi begge som mann og kone, dukker opp i Norske talenter. Hvem vet, avslutter han med et smil.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00