5. mars 2010 fikk TV-seere over hele landet stifte bekjentskap med Mauricio B. Evensen (29) fra Løten.

Evensen, som først og fremst var med på Norske Talenter for å spille trekkspill foran dommerpanelet, benyttet samtidig anledningen til å fri til sin kjæreste - Benedicte Jenssen fra Telemark.

Fikk ja
Trekkspillingen gikk riktignok ikke så bra, men det ble raskt glemt så lenge en svært glad og overrasket Jenssen svarte ja like etterpå.

Det gikk godt over tre år før paret ble gift, men 21. august ble de to omsider erklært rette ektefolk.

- Jeg og min kjære kone har det veldig bra sammen. Vi elsker hverandre veldig høyt og betyr alt for hverandre. Vi har kjøpt et flott hus i Bamble i Telemark, der vi nå bor og trives veldig godt, sier Evensen til HA.

Frieren forteller at paret har fått mange hyggelige tilbakemeldinger etter TV-stuntet.

- Både familie og venner ble veldig overrasket, både over å se oss på TV, og at jeg gikk ned på kne og fridde til verdens beste og flotteste jente. Mange syntes det var veldig romantisk og modig gjort av meg, sier han.

Hilser til bestemor i Løten
Som barn ble Evensen adoptert fra Colombia, og vokste deretter opp i Løten.

Selv om Evensen i voksen alder har flyttet til Telemark, har han fortsatt sterke bånd til barndomsbygda - og særlig til bestemoren.

- Jeg ønsker å sende en hilsen til min kjære bestemor, Magnhild Evensen. Hun er den eneste bestemoren jeg har hatt i livet mitt, og hun betyr masse for meg. Vi kommer snart på besøk til Løten, lover barnebarnet.

Gjensyn på TV?
I 2014 setter TV 2 i gang med en ny runde av Norske Talenter. Evensen vil ikke utelukke at han gjør et nytt forsøk i talentkonkurransen, nå som han ikke trenger å være nervøs og tenke på frieri midt oppi det hele.

- Kanskje jeg, eller vi begge som mann og kone, dukker opp i Norske talenter. Hvem vet, avslutter han med et smil.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.