Nå håper jeg folk får opp øynene før det er for seint. Veiprising høres tydeligvis veldig fint ut for alle bortsett fra Frp. Ser dere ikke hva som skjer? Sånn bortsett fra at vi kommer til å bli overvåket hver meter vi kjører.

Det sies og skrives så masse fint om at vi på landsbygda skal få det så mye billigere enn vi har det i dag. Men om de da ikke har tenkt å ta bort avgift på drivstoff og årsavgiften, så svikter mine mattekunnskaper. For hvordan kan det bli billigere, når vi i dag verken betaler bompenger eller fergebillett. Og selv om det ikke er snakk om store beløp pr. mil så forsvinner krona fort når du må kjøre mange mil til både butikk, lege osv. Sp, dere vil ha levende bygder, da håper jeg dere snur når det gjelder denne galskapen.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.