Jeg hadde fastlege på Tangen. Der var det en vikar i den stillingen, som jeg var godt fornøyd med, og da denne legen var med på å bygge opp og flyttet til det nye legesenteret på Drengestua, flyttet jeg etter. Det samme gjorde kona.

Det var et fint legesenter kommunen fikk bygd opp på Drengestua, og det ble kostet på flere millioner. Det var to dyktige leger som startet der, og alt så lyst ut. Men det kom ikke nok pasienter til at det kunne drives lønnsom. Det er rart det ikke kunne kanaliseres flere dit da det er lange ventelister hos mange av kommunenes fastleger på de forskjellige legesentrene. De pasientene som hadde fått fastlege på Drengestua Legesenter måtte nå inn på ventelister ellers i kommunen, og her kan det bli en stund på venteliste før det er ledige plasser.. Her synes jeg kommunen kunne stått på litt mer for å få dette legesenteret til å gå.

Også jeg måtte søke ny fastlege. Det gikk greit, og jeg er fornøyd, men så var det spørsmål om hvor min legejournal befant seg. Da det var ferie for nøkkelpersoner i kommunen, ble det et par turer dit. Da fikk jeg klarlagt at journalen var sendt til Tangen og ikke til min nye fastlege.

Jeg ringte så til Tangen legesenter og fikk bekrefte at den var der, men den kunne ikke sendes elektronisk til Romedal legesenter.Jeg kunne reise til Tangen og hente den, eller de kunne sende den som post. Men da måtte jeg betale portoen. Jeg valgte allikevel det, men nå fikk jeg faktura fra Melin Collector på 231 kroner.

Dette var en utrolig portopris, og det er utrolig at slike ting ikke går elektronisk i 2019.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.