Demokratiet er i ferd med å fylle de krav som landsbygda har satt som prinsipp i demonstrasjoner for å støtte Stortings flertallet i ulveforvaltningen i 2017. Stortinget bestemmer, ikke de romantiske naturvernere som i to saker i Oslo tingrett har fått en juridisk nesestyver.

Jegerne gjør en jobb i ulveforvaltninga som før har kostet samfunnet millioner av kroner.

Våre skoger og fjell har århundrer med forvaltning der skog, fjell, er gjort folk med vett og forstand på slike oppgaver innenfor lover og regler vi har hatt helt fra Dansketiden.

Nok en gang er dette bevist av jegere i Hedmark, maken til faglig dyktighet skal en lete lenge etter, det viser att all annen jakt, bidrar til å holde mengde jegere med faglig kompetanse på ett område som er forbilledlig på andre samfunnsområder som trenger frivillighet.

De romantikere som har som mål å fylle våre skoger med kjøttetende rovdyr og fugler må nå erkjenne at vi kan ikke forvalte Nasjonalparker med en håndfull folk under Fylkesmannen, der SNO skal leke «Lensmann» i alle saker. Våre fjell gror igjen og blir ikke brukt slik som før, da forvalteren ikke lenger bruker de eldste tider som fundament og har derfor mistet kontakten med dem som bruker fjellet.

Vi burde vel nå gått i ett stille demonstrasjonstog foran Stortinget til ære for Demokratiet som i disse dager får en renessanse i forvaltning av utmarka til glede for folk som bor i disse områdene?

Stortingsvalget sist høst og demonstrasjonene vi deltok i har virket.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.