Arbeidslivspolitikk er viktig for Senterpartiet. Et arbeid å gå til der man får brukt evnene sine på en god måte, både for den enkelte og samfunnet som helhet, der det er trivsel og hyggelige arbeidsforhold, er viktig både for den enkelte og for samfunnet som helhet.

Senterpartiets ideologi er bygd på økonomisk, sosial og kulturell jamstilling mellom ulike yrkesgrupper. Derfor jobber Senterpartiet for større og sterkere deltakelse i fagorganisasjoner, for å styrke trepartssamarbeidet i arbeidslivet og for faste, hele stillinger.

I den inneværende perioden har vi gitt tydelig uttrykk for dette ved flere anledninger. Vi har fremmet flere forslag og tatt til orde for at deltids-(u)kulturen i kommunen må tas på alvor, blant annet i forbindelse med budsjettbehandling.

Senterpartiet med saksordfører Per Olaf Lundteigen har medvirket til at Stortinget vedtok en rekke endringer i arbeidsmiljøloven for å begrense innleide fra bemanningsbyråer. I den kommende perioden er vi klare for å stå på videre for en god arbeidslivspolitikk. Vi vil øke grunnbemanningen og prioritere heltidsstillinger innen helse og omsorg, og jobbe for at Ringsaker skal bli en attraktiv kommune å være ansatt i.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.