Svar til innlegget Hvorfor stanse ved 36, skyt alt i skogen.

Jeg hadde håpet at ulvedebatten kunne foregå på et annet nivå enn dette. Som du sikkert forstår er jeg av en helt annen oppfatning enn deg.

I Hedmark har vi lange tradisjoner med landbruk, jakt, friluftsliv og spredt bosetting osv osv. Jeg ønsker ikke at alle som har sitt yrke i og rundt landbruket, de som bor i områder med ulv, de som utøver jakt og alle andre berørte skal måtte legge om på livet sitt fordi andre ønsker ulv i disse områdene. De aller fleste jeg kjenner ønsker selv å ta avgjørelser rundt sitt eget liv og ikke ha andre som skal bestemme.

Det letteste i verden er å mene noe om ting som ikke berører en selv, men om du med hånda på hjertet kan si at alt jeg beskrev over hadde vært greit om det gikk utover deg og ditt er du en av få.

Uansett kommer jeg ikke: til å kalle deg opp, komme med ufine dommedagsteorier, kategorisere deg som det ene eller andre, påstå at du ikke har forstått noe, eller komme med andre useriøse påstander.

Jeg har nemlig forståelse og respekt for at du har et annet syn enn meg.

Ringsaker Senterparti.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.