Trioen Bjørklund, Skjeset og Opaas har lagt ned et fantastisk arbeid med å utrede beste løsning for trasé Øst. Ordfører Busterud har heldigvis kommentert Aud Riseng sitt innspill i saken og det samme har HA gjort på lederplass, skal derfor ikke kommentere dette ytterligere.

Jeg er ikke det minste i tvil: «De tre herrers» utmerkede forslag er ikke lagt på is. Når Øst forhåpentligvis blir blir valgt som trasé gjennom byen vår, er det Hamar kommune som er planansvarlig og da er jeg helt sikker på at dette forslaget vil bli utredet!

Ber derfor om at dere fortsetter det utmerkede arbeidet dere helt frivillig og ulønnet gjør for byen vår, kanskje er det deres forslag som blir blir valgt til slutt.

God sommer med forhåpninger om en jernbanefri strandsone.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.