Les Geir Magne Andersens opprinnelige innlegg her.

Takk for at du tok deg tid til å opplyse om flyplassaktivitetene.

Jeg mener fortsatt at den spørreundersøkelsen som dere gikk ut med, tåkela støyproblemet. Der ble det spurt om elektriske fly, noe som ennå ikke brukes til øvingsflyging over Hamar.

At det er en støyplage har ennå Innlandets Flyklubb og Flyskole verken vist forståelse eller respekt for. Det er et faktum at fly har gått opp og fløyet så lavt over hustakene at vi leste vingemerkingen, så å si hvert tiende minutt fra kl. 09. 30 til nesten kl. 22.00. Dette er over tolv timer, og det nesten hver dag i uke etter uke.

LES OGSÅ: En flyplass midt i et boligområde

Det er et faktum at helligdagsfreden er brutt gang på gang. Det er et faktum at dette er en støybelastning for befolkningen. Du vet at det beviselig er målt over 90 db på bakken ved hus i området.

Er dere overhodet ikke i stand til å se at dette er et problem, – og er dere ikke villige til å løse det? Vel, da må myndighetene inn for full tyngde. Hvilke ansvarlig offentlig myndighet har gitt dere konsesjon som flyskole og godtatt at øvingsvirksomhet foregår over det tettest befolkede området i Hedmark?

Du skriver at trening foregår over øde plasser. Det merker jeg lite til. Flyene tar jo likevel hele tiden av og lander på Stafsberg. All øvingsflyging må derfor flyttes til Elverum eller Rena.

Jeg har respekt for næringsvirksomhet og arbeidsplasser. Men uviljen mot plassen er det dere som har skapt med all støyen dere lager over byen.

LES OGSÅ: "Gatens argumentasjon" må legges til side i flyplassdebatten

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00