Jeg registrerer at sjefredaktør Carsten Bleness mener at jeg har manglende tillit som politiker. Kanskje han med dette innlegget fra lederplass på sin måte ønsker meg velkommen til et nytt parti og vil på sin noe spesielle måte hjelpe meg?

Les HAs lederkommentar 13. februar her.

Nå er det vel slik at det er partiene selv og velgerne som avgjør om en politiker har tillit eller ikke, ikke en redaktør i en avis som sitter trygt bak skrivebordet sitt. Jeg registrerer at jeg kom inn i kommunestyret på første forsøk og fikk de vervene jeg sa før valget jeg ønsket meg. Fast plass i kommunestyret og landbruksnemnda. I tillegg ga et enstemmig kommunestyre meg full tillit til det viktige vervet som meddommer i Tingretten.

Bleness fortsetter i sitt vante tempo mot meg med å nevne at jeg er litt for hard mot omgivelsene og folk er redde. Det har de ingen grunn til. De samme folkene som mener jeg opptrådte truende på et eneste møte (Svetlana Johnsen) sitter på med meg ned fra budsjettkonferanse på Sjusjøen uten å være det minste redd.

Pussig? Nei. Det viktigste i dagens politiske klima er å bryte ned tilliten til folkevalgte, det skaper saker i media og de kan selge aviser, noe redaktøren er klar over. Utfordringen for redaktøren må være noe så sjeldent at man ikke sier unnskyld eller beklager noe som helst, men fortsetter å løfte saker og mene noe der andre tier.

Redaktøren mener til slutt at jeg bør søke andre arenaer for mitt store engasjement. Til det vil jeg si at jeg brenner for mye annet enn bare politikk, men jeg er et forbilde for mange både i og utenfor politikken så jeg vil nok fortsette en stund til. Det tror jeg også redaktøren er glad for, for hvilke andre politikere lokalt skaper et sånt engasjement?

Politikk er som kunst, den verste tilbakemeldingen man kan få er at man ikke har noen mening. Men da sitter man kanskje som folkevalgt for Ap.

Nyinnmeldt Høyre-medlem

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.