I et innlegg om problemet med ulv som dreper mange sauer i Hedmark kommer Stein W. Bie inn på problemet med at mange ulver vil komme inn fra Sverige selv om vi minimerer bestanden på vår side av grensen.

Det er likevel beroligende at Naturvernforbundet i Hedmark ser nøkternt på problemstillingen og er positive til uttak av skadedyr. Naturvernforbundet i Hedmark skal også ha ros for sitt bidrag til forsøk med gjeterhunder som er effektive i flere land i Europa. Det lyktes dessverre ikke her fordi drivemåten er så forskjellig.

Når ulike sakkyndige har forskjellige syn på hvordan problemet med skadeulv kan løses, er vel eneste måten å prøve de ut og ikke bare diskutere. Byråkratiske avgjørelser må ikke være til hindring for gjennomføringen.

Furnes

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.