Utenlandske togselskaper i Norge får 30–40 millioner i bonus fra staten om de er i rute første døgnet.

Hva i all verden driver Jernbanedirektoratet, departement og statsråd Jon Georg Dale med?

Jernbanereformen har kosta «skjorta» og nå dukker det opp mer grums som gir «oss» ytterligere utgifter som vi ikke får noen som helst kost/nytte av.

Begge selskaper har fått tildelt kontrakter og «VY» har mista «Vya». De skal kjøre på våre skinner, vår kjørestrøm, vårt materiell, våre ansatte … ja lista med fordeler er kjempelang. Og godtfolk – så skal de at på til få bonus på 30–40 millioner hvis det går på «skinner». Makan til idioti skal man lete lenge etter. Tror ikke slike «bonuser» står som noe som helst «direktiv».

Det sies at hele jernbanereformen handler om å få mer tog for pengene. Kan ikke skjønne annet enn at «noen» misforstår.

Dette må være et pengespill med motsatt fortegn om å tjene penger. Sats på vår bingo … lav innsats … garantert store gevinster … for alle.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.