I mandagens avis sier representant for Utstillingsplassen Eiendom at de har engasjert advokat for å hevde sin rett til Tjuvholmen, men det de gjør er jo å skyte seg selv i foten. Hele saken er jo bare patetisk fra Utstillingsplassen Eiendom og viser hvor dårlig sak de har.

Det vises til i brevet fra deres advokat (jeg trodde daglig leder i Utstillingsplassen eiendom var advokat) blant annet til EØS-regelverket, og det slår jo tilbake på dem selv i den avtale de mener å ha med Hamar kommune; hvordan er den avtalen i forhold til EØS regelverket?

Og så kommer det som faktisk virker litt barnslig. I et tilleggsbrev til advokat brevet har de føyet til at de også har bygd hoteller. Ja – og så? Dette blir litt survete av voksne mennesker som innehar posisjoner.

Men – så har vi byens politikere da som før hele saken er diskutert, står frem med sine meninger. Representanten fra Kristelig dobbeltmoral er i mot alt så lenge det ikke gavner han selv. Fremskrittspartiet har akkurat samme standpunkt, og mannen med hatt fra Høyre stikker vel halen mellom beina han og. Arbeiderpartiet er i valgkampmodus og vet ikke hva de skal.

Det ender vel opp med at Tjuvholmen blir liggende urørt i lang tid fremover.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.