9. september velger vi representanter til kommunestyrer og fylkesting. Media, spesielt TV, kjører på med rikspolitikere som diskuterer bypakker, bomringer og eiendomsskatt.

Bypakker er interessant for byer som Oslo, Kristiansand, Stavanger, Trondheim og Tromsø. Mens resten av Norge og befolkningen er opptatt av eldreomsorg, barnehager, skoler, utbygging av jernbane og riksvegnettet. Og mange lokale saker som eiendomsskatt som det er politisk uenighet om.

Listekandidatene i Ap Stange har valgt å gå på husbesøk og presentere seg og partiets program neste fireårsperiode.

Siv Jensen påsto at dårlig kommuneøkonomi skyldes kommunepolitikeres latskap. Hun og finansdepartementet formelig skuffa ut penger fra fellesskapet til drift av kommunene. Hun viser ingen forståelse for hva kommunene må ha av midler for drifte sykehjem, eldreomsorg, skoler, barnehager og mange andre oppgaver som følger med i kommunens tilbud overfor beboerne.

Mulig hun hadde tatt litt for mye Møllers Tran. La oss håpe at de siste ukene blir en valgkamp i kommunene.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.