Fint skal det væra. «Nye Norge» for folk flest. 16. august kom jeg i bil til Hamar; litt i tidsnød, ca. kl. 18.00 – og for parkering var jeg uheldig nok, noe stresset (som folk flest) til å prøve meg på Fuglsethtomta, alt nytt der for meg, med bom og dandert, ugjestmildt «skur» for automat – som jeg etter hvert fant.

Jeg skulle aldri passert bommen – for jeg skjønte snart at dette ikke var plassen for meg. Inni et høl i automaten – i skygge, mørkt som tusan, så jeg ikke tastenumrene, som sikkert var der – to yngre karer foran meg bannet og forsvant. Vilkårene – kun bruk av kort, var heller ikke å forstå de små minuttene jeg var inne på plassen. Og – det fins eldre folk enn meg, til og med. Ikke var det mulighet for stans i gata utenfor bommen, heller – for sjekk om vilkår, og advarsel om Penger (til de ansiktsløse..) så snart en var fanget. Bak bommen. Fem dager senere, en faktura på 70 kroner – hvorav 60 var fakturagebyr, selvsagt. Bilnummeret var registrert. Revynummeret er allerede skrevet.

PS: Sykehustrengende som må inn der, får en dårlig start.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.