Hva står FRI for? FRI er en organisasjon som arbeider for et grenseløst og normoppløsende syn på seksualitet og kjønn. Ifølge organisasjonen finnes det minst 18 ulike «normalvarianter» av dette. I andre sammenhenger opereres det internasjonalt med opptil 71 seksuelle varianter.

Alle typer «kjønn», «kjønnsuttrykk» og «kjønnsidentiteter», seksuell adferd framstilles som sidestilte «normalvarianter».

Her er det det grenseløse seksuelle mangfoldet som skal utfolde seg. Polygami og polyamorøse forhold blir en integrert del av det positive seksuelle mangfoldet.

Det dramatiske er at denne ideologien nå er i ferd med å infiltrere politikk og lovverk, barnehager og skoler. Jeg vil oppfordre alle til å google « Fri-foreningen» på internett for få en dypere forståelse av hva Pride står for.

Les også: - Ingen politisk sak.

Jeg tror fortsatt at god seksuell aktivitet bør foregå innen trygge ekteskap. Og tenk: «Noen ganger blir det barn av det». Barn som trenger stabile oppvekstforhold. Det finnes fortsatt ikke noen bedre ramme enn å vokse opp med sin biologiske mor og far. En familie der foreldre har valgt å leve sammen i et livslangt forpliktende parforhold (ekteskap) blir det beste. Denne kjernefamilien bør være vårt ideal.

Mange foreldre lykkes ikke med samlivet sitt og velger av ulike grunner å bli eneforsørgere. Dette er ikke en ønskesituasjon, og bør aldri bli noen anbefalt norm for familielivet.

Det ble nylig offentliggjort en undersøkelse som viste at stadig flere unge sliter med dårlig psykisk helse. Jeg tror at en oppvekst med stabile, trygge foreldre-relasjoner kan være med på å forbygge dette.

Kjærligheten er størst: Pride-ideologien opphøyer grenseløs seksualitet og ekstrem individualisme. Her blir erotikken i mange sammenhenger bare et egoistisk begjær. Den virkelig store kjærligheten gir seg selv for den en er glad i. Den varer livet ut og bør tåle «både gode og onde dager». Dette er store ord, men her har vi noe å strekke oss etter de fleste av oss. Disse gode verdiene ser ikke ut til å være prioritert hos Pride.

Jeg tror mange av oss ønsker å sette et positivt fokus på de tradisjonelle familiestrukturer vi har hatt i landet vårt. Det vil være det beste for individet og for samfunnet. Derfor vil jeg med stor frimodighet si et nei, til lørdagens arrangement.

Men jeg må spørre: Er det riktig av våre politikere og Den norske kirke ved Hamar-biskopen å støtte denne grenseløsheten? Er det rett å heise regnbueflagg på offentlige flaggstenger?

Ønsker vi som reflekterte samfunnsborgere å tiljuble en slik normoppløsende propaganda? Husk: «Frihet, er å være bundet til det gode».

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.