Postverket het en gang i tiden Postverket, og ble kalt Posten, og før Bring og PostNord og Fandens OldeNor kom og gjorde sending av pakker og brev til en fysisk umulighet. Det gjør at man i dag vurderer flaskepost eller røyksignaler når man skal sende en hilsen hjem til jul. Eller man kjører sendinga sjøl. Da vet man jo at Posten har utspilt sin rolle.

Regjeringen satser på den usynlige hånd og spontan orden i kaoset som politikken deres lager. En skulle tro at de er en del av programmet Åndenes makt.

Prinsippet for høyresida er å få klørne i offentlige penger uansett metode og tilhører høyresiden utallige metoder som påstås å være noe annet. Løgn sammen med bruk av ord som ikke lenger betyr det de gjorde er effektivt. OPS, som er offentlig privat ran av offentlige midler og minst lønnsom bruk av penger fra oss, er blitt gjengs. At noe er dyrere dårligere og mindre effektivt synes ikke lenger å spille noen rolle.

PR-byråenes interne liv, kommunikasjonsrådgivningsselskap og de som finner på nye navn later til å ha en sammenhengende fest. Det er definitivt bransjen man skulle jobbet i. Vi som er helsearbeidere eller pensjonister har ikke skjønt noe.

Slik er det i den reaksjonære politikkens verden: «få deg et liv», «du er din egen lykkes smed» og helst tre jobber samtidig med lønn lavere enn noe klarer å tenke seg er meldinga til oss som er sjuke eller ikke klarer kravene fra overlønna sjefer. NAV er på banen og applauderer. Samtidig får PR-byråene betalt for noe som enhver hadde klart på en halvtime. Forskjellen på oss og «dem» er at vi ikke jobber verken i regjering eller i et PR-byrå.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00