Postverket het en gang i tiden Postverket, og ble kalt Posten, og før Bring og PostNord og Fandens OldeNor kom og gjorde sending av pakker og brev til en fysisk umulighet. Det gjør at man i dag vurderer flaskepost eller røyksignaler når man skal sende en hilsen hjem til jul. Eller man kjører sendinga sjøl. Da vet man jo at Posten har utspilt sin rolle.

Regjeringen satser på den usynlige hånd og spontan orden i kaoset som politikken deres lager. En skulle tro at de er en del av programmet Åndenes makt.

Prinsippet for høyresida er å få klørne i offentlige penger uansett metode og tilhører høyresiden utallige metoder som påstås å være noe annet. Løgn sammen med bruk av ord som ikke lenger betyr det de gjorde er effektivt. OPS, som er offentlig privat ran av offentlige midler og minst lønnsom bruk av penger fra oss, er blitt gjengs. At noe er dyrere dårligere og mindre effektivt synes ikke lenger å spille noen rolle.

PR-byråenes interne liv, kommunikasjonsrådgivningsselskap og de som finner på nye navn later til å ha en sammenhengende fest. Det er definitivt bransjen man skulle jobbet i. Vi som er helsearbeidere eller pensjonister har ikke skjønt noe.

Slik er det i den reaksjonære politikkens verden: «få deg et liv», «du er din egen lykkes smed» og helst tre jobber samtidig med lønn lavere enn noe klarer å tenke seg er meldinga til oss som er sjuke eller ikke klarer kravene fra overlønna sjefer. NAV er på banen og applauderer. Samtidig får PR-byråene betalt for noe som enhver hadde klart på en halvtime. Forskjellen på oss og «dem» er at vi ikke jobber verken i regjering eller i et PR-byrå.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.