Navn: Geir Lorents Byberg.Parti: Kristelig Folkeparti.Født: 23.06.1967.Sivil status: Gift med Linn, to barn, Anniken (23), Filip (21).Yrke: Utdannet dataingeniør med MBA, jobber som varaordfører, inspektør/lærer.Ser på tv: Nei, men ser på Solsidan på nett.Beste bok: Bibelen.Nettsted: Ted.com.Hobby: Politikk, hjernetrim, windsurfing, kaffe, ishockey. Slik er hverdagen min: Oppe ved sekstiden eller før, leser aviser og oppdaterer meg med hva som skjer i Hamar. Er innom bibelen.no for litt «å tygge på». Møter med politikk og i styrer. Er inspektør og underviser på Hedmarktoppen folkehøyskole. Høydepunktet på kveldstid er hockey. Prøver å få mest mulig tid sammen med min kone og beste venn Linn.

Politisk erfaring: Kommunestyret i Hamar fra 1995, formannskapet siden 2007, medlem/leder kommuneutviklingskomité 1995–2007.Politisk forbilde: Moder Teresa og Knut Arild Hareide, Viktigste utfordring for kommunen: At Hamar er sted hvor innbyggere kan oppleve deltakelse og tilhørighet, et godt sted for hele livsløpet, kontroll på økonomien og holde seg til vedtatte rammer.Det beste i min kommune: Skoleresultatene, arenaene for rekreasjon og sosialt samvær, den gode utviklingen i byen, Storhamar Ishockey.Derfor skal du stemme på meg: Jeg vil kjempe for frivillighet, forebygging, familie og et varmt samfunn med plass til alle.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.