Behovet for og ønsket om en turnhall/basishall er ikke av ny dato. Det ble allerede da erstatningsanlegget for Stadion ble vedtatt lagt til Børstad for 15 år siden sett på mulighetene for en plass der, men det gikk ikke.

HIL har med deling av sin tennishall og stor fleksibilitet gitt rom for mye forskjellig aktivitet der, men det sier seg selv at den stadig voksende turngruppa ikke har tilfredsstillende forhold.

Den store politiske enighet om at nå er tiden overmoden for en slik hall, tilsier at den snart ligger inne i anleggsplanen, og realiseres så raskt som mulig. Jeg kan ikke skjønne annet enn at hallen best plasseres i tilknytning til tennishallen i Ankerskogen. Det bør være mulig å finne plass der uten at det går for mye ut over vegetasjon og friareal.

Når det gjelder kostnader for bruk, legger kommunens vedtak om prisnivå for bruk av kommunale haller føringen, og så er vi kjent med at temaet drift av kommunale anlegg igjen utredes, men kan ikke skjønne at prisnivået kan økes når poenget er å drifte så billig og rasjonelt som mulig. Det bør snarere kunne tenkes en reduksjon for spesielt de aller yngstes aktiviteter i en slik basishall.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.