Det er blitt et hett tema i norske medier, om nazi-marsjen i Kristiansand. Her koker mediene suppe på en spiker, etter min mening.

I ettertid av marsjen ble det konstatert at totalt var det ca. 60-70 personer som deltok, 17 av dem nordmenn, resten svensker, finner og fra andre land. En samling av oppsopet i Norden og fra nord-Europa.

Jeg synes at norsk politi taklet dette på en grei måte, ikke noe bråk. De eneste som forsøkte å lage kvalm var 2-3 venstrevridde «rett-tenkende».

I Brumunddal ordnet de dette på en grei måte i sin tid, de snudde dem ryggen. Men dette var ikke nok for norsk media, og de gir dem akkurat den oppmerksomhet de var ute etter. I stedet for å tie dem ihjel.Hvor farlig var disse 17 tullingene?

Jeg er temmelig overbevist om at de ikke akkurat fikk noen større oppslutning etter dette stuntet.

Vi har mye større grunn til å frykte dagens migrasjon, som kommer i bølger inn over Norden og Europa. Vi kan bare se til vårt naboland Sverige. Radikalisert ungdom, som utfører terror, voldtekter, tjafsing, knivstikking, ran og andre kriminelle handlinger.

Bare de siste to årene er over 400 personer drept i terrorhandlinger i Europa. Da blir 60-70 marsjerende tullinger i Kristiansand småtteri.

Jeg er av den oppfatning, at norsk media retter fokus mot feil gruppe, men det er det vel neppe politisk korrekt å nevne, vil jeg anta.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.