Jeg har gjennom en mannsalder hver eneste morgen lest Hamar Arbeiderblad (HA) med en form for glede over å bli informert og oppdatert om Hamar og omegn. Nå er det slutt.

For en god tid tilbake (vi snakker nok noen år) ble det ansatt ny nyhetsredaktør i HA med bakgrunn fra Ringsaker Blad. Etter den tid har HA gradvis blitt mer og mer Ringsaker Blad.

Vi leser nesten daglig side opp og side ned om hyttetomter og avgifter i Ringsakerfjellet, ulovlige bygg ved Næra, om store flotte bygg som visstnok skal bygges i Brumunddal samt kulturtilbud og konserter i Ringsaker, som distriktet knapt har sett maken til. Greit nok med noe informasjon fra Hamars omegn men dersom jeg hadde jeg ønsket all denne informasjon om Brumunddal og Ringsaker så hadde jeg abonnert på Ringsaker Blad.

Det toppet seg i dag, 1. mars, da jeg leste at også journalistene som jobber i HA har mareritt om hvordan denne brumunddølen former vårt kjære HA. Nok er nok, jeg sier takk for meg.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.