En stemme til Senterpartiet i Ringsaker er en stemme til høyresiden i Ringsaker politikken. Dette er noe vi velgere i høstens kommunevalg må tenke over. Hvorfor sier valgkamputvalget i Fagforbundet Ringsaker dette?

Det skal vi prøve å forklare. Senterpartiet i Ringsaker har gått rimelig høyt ut, og sagt at de vil kaste dagens ordfører i Ringsaker. Hvis så skulle skje hvem har de da tenkt å samarbeide med for å få et flertall i kommunestyret? Det må bli høyresiden i Ringsaker politikken. Ønsker vi i Ringsaker en høyrevridd politikk som sier nei til gode fellesskapsløsninger og JA til privatisering av gode offentlig tjenester? Slik vi ser det setter dette kommunale arbeidsplasser på spill, og dette ønsker ikke Fagforbundet Ringsaker.

Vi mener altså at en stemme til Senterpartiet vil svekke:

• Krav om retten til faste hele stillinger.

• Pensjon fra første krone.

• Nei til dagens sykelønnsordning.

En stemme til Senterpartiet vil bli en stemme for NEI til vekst og utvikling i Ringsaker samfunnet. Senterpartiet vil reversere dagens satsningen i våre to byer. En ting Senterpartiet ikke har fått med seg er at har man ikke sterke sentra, så har man heller ikke levende bygder.

Vi støtter derfor dagens ordfører og samarbeidspartnere.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.