Under denne tittelen ser det ut til at Per Martin Sandtrøen og Ole Gustav Narud i Senterpartiet i et leserinnlegg i HA 16. august har tatt en overdose av et eller annet. Det er uvisst om det er sanseløsheten over gode meningsmålinger, eller andre godsaker som har gitt dem et kikk.

Det har i hvert fall gått ut over vurderingsevnen, hukommelsen og sunt bondevett. I et forsøk på å øke Senterpartiets medvind til frisk bris, skriver de:

«Erna Solberg, Vidar Helgesen og Høyre-regjeringen må byttes ut. De har ansvaret for at ulvebestanden nå vokser nærmest ukontrollert rundt våre barnefamilier og i våre lokalsamfunn.»

Vi i Trysil Høyre har vært de første til å beklage at rovdyrpolitikken er klønete håndtert av regjeringen. Vi har håp om at fortsatt kamp skal bedre på det.

Men jeg finner grunn til å minne Sandtrøen og Narud på at den rødgrønne regjeringen hadde åtte år på seg til å levere en god politikk på rovdyrområdet. Hva skjedde? Ingen ting! Tror de to herrer at ulvestammen har eskalert de fire siste årene? Hvis det er tilfelle, må noen sørge for at de to blir oppdatert på situasjonen.

I Hedmark er det tverrpolitisk enighet om hva som må gjøre for å få en god forvaltning av rovdyrstammen. Det er en alt for viktig sak til å høste billige valgkamppoenger. Vi må heller rette innsatsen mot tiltak som vil ha virkning. Det er et felles løft alle må være med på. Å tro at Senterpartiet i regjering vil løse problemet enkelt, er å kaste blår i øynene på folk.

Trysil Høyre

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.