Erna Solberg, Vidar Helgesen og Høyreregjeringen må byttes ut. De har ansvaret for at ulvebestanden nå vokser nærmest ukontrollert rundt våre barnefamilier og i våre lokalsamfunn. Det må få konsekvenser. Vi har krav på trygghet og arbeidsplasser. Senterpartiet mener det er soleklart at alle i Norge skal ha disse grunnleggende rettighetene.

Høyres egen representant fra Hedmark, Gunnar Gundersen, er nå så forbannet på Erna Solberg og regjeringen i rovdyrsaken at han er i tvil om han kommer til å stemme på sitt eget parti ved årets stortingsvalg. Når Frp/Høyre-regjeringen har valgt å prioritere ulv framfor folk, blir vi hedmarkinger frarøvet både muligheter og framtidsutsikter.

Fra skogrike bygder i Trysil til tettstedene i Solør, tvers i gjennom Østerdalen, er tiden inne for å sende et kraftfullt budskap: Nok er nok – vi finner oss ikke i å bli overkjørt på denne måten. Vi trenger en politikk for hele landet. I Senterpartiet tror vi på hele Norge!

Stortingskandidat Hedmark Senterparti

Ordfører i Åmot og stortingskandidat Hedmark Sp

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.