Enhver litt større by med respekt for seg selv har et fungerende taxisystem. Det skrytes mye av Hamar fra politikerhold. Det er ingen grunn til det slik som drosjesjåførene blir behandlet her i byen. Flaut.

Selv lille Moelv har et hus til sine sjåfører. Tenker de som bestemmer på hva drosjene gjør i en by?

Skolekjøring. Kjøring av syke og funksjonshemmede. Kjøring på natt av folk i alle tilstander. Kjøring av sånne som meg, som ikke vil ha bil, men som ikke alltid greier og komme inn i en buss.

Drosjene er byens blodåre, som bussen, men drosjene går døgnet rundt.

Hamar har profesjonelle, hyggelige drosjesjåfører, alltid god service. Hamar har 100 biler, det er plass til fem foran jernbanen, når de får lov til å stå der. Politikere og andre etater har lovet og lovet. Respekten synker når ingenting skjer. Fortsett med aksjonene!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.