Trumf er et fordelskort som ble etablert i 1997 og er eid av Norges-gruppen. Det gir kundene en liten bonus hver gang de handler i utvalgte forretninger. Sjøl har jeg et slikt kort, men sørget for å få lagt dette inn på mitt betalingskort slik at jeg slipper å dra Trumf-kortet etter hver handel.

Dette har vært en grei spareordning som har gitt meg årlige utbetalinger i størrelse 1.300 kroner. De første årene ble jeg informert om min saldo pr. brev, mens de siste årene har dette skjedd på e-post. Da har jeg blitt spurt om jeg vil handle utvalgte varer for oppspurt bonus eller få pengene direkte inn på min lønnskonto. Jeg har valgt det siste, og i løpet av noen dager har pengene vært inne på min lønnskonto.

For en tid tilbake ble jeg gjort oppmerksom på av mitt søskenbarn at mange med Trumf-kort ikke kjenner til sin egen saldo fordi de ikke har tilgang på e-post. Jeg lovet å skrive om dette i et leserinnlegg, men var lenge usikker på hvor stort dette problemet er. Jeg har derfor ligget litt på været med dette.

Så leser jeg i Nettavisen den 18. januar at norske Trumf-kunder har hele 1,2 milliarder utestående på konto. Det er et utrolig stort beløp som viser at det er mange som ikke kjenner til sin egen Trumf-saldo. De kan derfor ha betydelige beløp innestående. Kanskje rammer dette først og fremst eldre folk med dårlige datakunnskaper og føyer seg inn i en samfunnsutvikling som rammer de eldste og minst datakyndige.

Jeg synes det er trist å tenke på at så mange kanskje går glipp av disse pengene, for man må sjøl gjøre en aktiv innsats for å få disse pengene. Jeg oppfordrer derfor alle som mener at de har penger til gode om å kontakte Trumf AS direkte eller be om informasjon i din lokale butikk.

Pensjonistpartiet i Stange

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.