Brit Rønning Johansen etterlyser partienes barnehageambisjoner i HA 5. september. MDG ønsker å beholde alle barnehagene i Hamar og ikke slå sammen små barnehager til større enheter. Jo nærmere barnehagen ligger barnas boliger jo bedre er det. Det blir flere barn i Hamar, vi er stolte av å ha full barnehagedekning, men må hele tiden ha planer som kan dekke behovene framover. Innholdet i barnehagene er viktig for MDG. Mest mulig lek og utfoldelse i grønne omgivelser. Muligheter til å bygge gode relasjoner mellom barn og barn og mellom barn og voksne. Vi ønsker å styrke bemanningen særlig i småbarnsavdelingene. Både første og andre kandidatene på kommunevalglista til MDG er førskolelærere og brennende opptatt av barnehage.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.