Da CC skulle åpne så tenkte jeg at det skulle bli spennende å se Maxi ruste til kamp. Etter samtale med flere av dem som har måttet lukke dørene den siste tiden, står det krystallklart at Maxi så visst ruster ikke til noen kamp mot CC. Da heller mot butikkdrivere som har hatt sitt virke på Maxi i årevis.

Ledelsen på Maxi vil visst ikke ta inn over seg at for å overleve så må de kunne by på noe annet enn oransje gardiner foran tomme lokaler. For at de skal kunne by på noe mer, må de selv bidra til å gjøre butikkene konkurransedyktige ved å senke lokalleia så mye at det faktisk hjelper for de som prøver å drive.

Slik det er nå så virker det som om ledelsen vil ha mest mulig penger på kortest mulig tid uten å innse at i løpet av et år eller to så kan de faktisk stå uten leietakere, for i konkurranse med det nye kjøpesenteret så overlever ikke butikkene med den stive leia som er. Flere store navn har trukket seg ut fra Maxi den senere tiden og man kan jo bare håpe på at ledelsen snart vil ta til fornuft å sette ned leia så det faktisk hjelper.

Butikkansatte jobber med å selge varer, men er kundene færre så blir salgene og inntektene det også og da må alle (også huseier) bidra så det fortsetter å være liv laga. Et tomt Maxi er ingen tjent med. Jeg oppfordrer med dette ledelsen på Maxi til å gi de resterende butikkene sine et samarbeid som gir en reel sjanse til overlevelse.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00