Det må da være uansvarlighet av viltforvaltningen hvis det er riktig at det i landets skoger finnes en urnorsk, utrydningstruet ulvestamme. Da mener jeg det må være uansvarlig av viltforvaltningen å la disse verdifulle skapningene farte fritt omkring i naturen.

Jeg ville gjerne se den elgjegeren som ikke ville ta ladegrep på våpenet sitt hvis han skulle bli vitne til at hans verdifulle jakthund ble angrepet av ulv. I et slikt øyeblikk kan det godt hende at jegeren blir i slik harnisk, at han gjerne vedtar en stor straff for å berge sin gode venn og jaktkamerat. At jegeren får sin straff er greit. Men en utrydningstruet urnorsk ulv er død. Slike episoder kan det bli mange av.

Derfor må disse utrydningstruede dyrene snarest mulig samles i en innhegning, og den innhegningen må være så solid at ikke flyktninger (les ulver) fra land østenfor vårt land, hannulver med plagsomme hormoner, kan klare å hoppe over for å spe ut de urnorske genene. Og ulver fra andre land må fjernes uten kompliserte søknadsbehandlinger.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.