Jeg har tidligere hatt litt sans for Anne Enger, men når jeg leser om hennes uttalelse i forbindelse med innsparing av 130 millioner kroner og 57 sengeplasser i Sykehuset Innlandet, forutsatt at det er riktig gjengitt: «at sykepleierne kan bare slutte, hvis de ikke vil være med på litt omstilling», da lurer jeg på hva som sitter igjen mellom øra på en tidligere ganske vel ansett politiker. Og denne uttalelsen kommer i ei tid da nettopp mangel på sykepleiere er et problem i helsevesenet, og vi samtidig kan lese at bare en av de utallige direktører kan tjene opp mot fire millioner kroner i året. Vi hører stadig at det er pasientene som gir sykehusene inntekter, likevel er det sengeplassene og dermed pasientene som skal vekk. Forstå det den som kan. Vi hører nesten daglig om budsjettoverskridelser, men aldri noe om at det kan være budsjettene det er noe galt med.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.