Foran årsmøtet lovte han at han ikke skulle løpe til kommunen hvis Storhamar fikk økonomiske problemer. Dessverre ble veien til det offentlige usedvanlig kort for Holtet.

I denne sammenheng vil vi også peke på at Øystein Holtet sitter i en delikat dobbeltrolle. Han er gjennom jobben som daglig leder i Olrudgruppen også utbygger av den nye håndballhallen. Slik sitter han på flere sider av bordet, når Hamars rådmann blir bedt om å spytte en snau million inn i håndballøkonomien.

Ordfører Morten Aspeli (Ap) proklamerte søndag kveld på sosiale medier at ferien er over, og at han på familiens vegne ga sitt bidrag til Storhamars «Aksjon Blanke Ark». Utmerket. Det bør være det eneste bidraget Aspeli gir i denne saken.

Aksepteres det å ettergi gjeld, fungerer det som et generelt amnesti for alle idrettslag. Dessverre har vi sett at kommunen gjerne ligger nederst i regningsbunken, men er først på lista når man skal søke om å slippe å gjøre opp gjeld.

Kommunestyret i Hamar skal denne høsten behandle et budsjett hvor det er kamp om ressursene. Skal det kuttes i barnehager, skoler eller sykehjem? Et håndballag bør ikke kunne manøvrere seg foran det som er kommunens kjerneoppgaver.

Det hevdes med styrke at håndballen har mange venner i Hamar, og at Hamar trenger håndballen. Vi tror Storhamar bør våkne av tornerosesøvnen. Hamar klarer seg godt uten elitehåndball.

Byen lever også med at HamKam spiller i 2. divisjon, selv om det selvsagt er morsommere når vi kan se toppidrett i våre flotte anlegg.

Nå bør alle håndballvennene forstå at det er opp til dem om Storhamar skal gå rundt økonomisk eller ikke. «Aksjon Blanke Ark» er et utmerket virkemiddel for å synliggjøre håndballens støtte, og sørge for ar klubben bli kvitt gjeld. Gi så det svir, er vår oppfordring. Dette er nemlig ingen oppgave for det offentlige.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.