Og det er kanskje en minst like stor prestasjon som den som spillerne og trener Arne Senstad har levert.

I 2015 var Storhamar preget av økonomisk rot. Håndballforbundet valgte å degradere håndballjentene fra Hamar vest til 1. divisjon., noe som kom som et sjokk på både spillere og trener. Men nå kan styreleder Øystein Holtet slå i bordet med et overskudd på 1,2 millioner kroner. Det er et imponerende resultat, ikke minst når vi vet hvor langt nede klubben har vært.

Holtet forsøkte å få Hamar kommune med på en økonomisk redningsaksjon, men fikk avslag. I ettertid ser han at det var en riktig avgjørelse. Det skapte et stort engasjement i og rundt klubben, og bidro til en dugnadsholdning som har vært viktig for å skape det økonomiske overskuddet. Daværende ordfører Morten Aspeli (Ap) og formannskapet satte i 2012 foten ned for at kommunen skulle redde eliteidretten. I ettertid ser vi betydningen av dette vedtaket. Idretten vet nå at den må stå på egne bein.

I tillegg til kostnadskutt har den nye håndballhallen gitt økt tilskuertall. Vi var skeptiske til at den nye hallen skulle redde økonomien. I ettertid må vi gi Holtet rett i at dette har vært et stort løft. Nå gjelder det å fortsette det gode arbeidet både på og utenfor banen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.