Karin Andersen var en del av det parlamentariske grunnlaget til flertallsregjeringen som lovte å avskaffe fattigdommen med et pennestrøk, men endte opp med en dramatisk økning av antall fattige. Blant folk flest ville det manet til en viss tilbakeholdenhet når man omtaler andre. Men ikke Karin Andersen. Nå forteller hun at regjeringen sammen med Venstre og KrF «vil innføre tvangsarbeid for sosialhjelp» og avslutter med at «det viser at en ikke er opptatt av at flere skal lykkes, men for å stramme inn for de mest vanskeligstilte». De mest vanskeligstilte er vel, i hvert fall, de fattige som ble til under den rødgrønne regjeringen.Når det gjelder uførereformen er hensikten å motivere de som kan til å jobbe så mye de kan. Hverken mer eller mindre. Det må skyldes usedvanlig mye dårlig samvittighet å kalle det for tvang.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.