Jeg har tråkket BBL kraftig på tærne. Først kommer Einar Busterud ut med en svarartikkel, dernest Helge H. Karset. Historieforfalskning, skriver Karset, så pompøst.

Les også: Dette er historieforfalskning.

Det jeg har skrevet er en påpekning av at «Kirkeby ikke fikk innpass i BBL fra starten», mer konkretisert i min neste artikkel til «ble ikke tildelt et eneste verv». Som står uimotsagt, av både Busterud og Karset, de snakker om noe annet i stedet.

Han fikk plass i formannskapet, påpeker Karset, Det er en plass han fikk ved valg, - verv i partiet er noe helt annet: Være med og lede partiet. «Kirkeby ble utnevnt til æresmedlem i partiet» prøver Karset seg med. Hvorfor? Når han ikke hadde vært med i lederskapet, eller utrettet noe merkbart politisk?

Karset nevner Kirkebys sorti i partiet Høyre. Som tjener dette partiet like lite til ære, som behandlingen han fikk i BBL. Han frontet hele tiden et tydelig Høyre. Siden er Høyre blitt borte? Høyre i en Regnbueallianse, hva slags høyrepolitikk blir det?

Dette blir mitt siste ord i denne saken. Men jeg vil sette pris på om jeg får svar fra Busterud/Karset på: Hadde, eller hadde ikke Kirkeby verv i BBL?

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.