Jeg var en av dem som fikk gul lapp festet til vindusviskeren. Og la meg med en gang si at jeg naturligvis forsvarer kommunens rett til å bøtelegge feilparkerte biler. At det avholdes et sportsarrangement i området gir ingen rett til å ta seg til rette med ulovlig parkering.

Likevel ble jeg overrasket da jeg fant lappen. Normalt er jeg meget påpasselig med å ikke parkere under forbudsskilt. Man vet at risikoen for å bli bøtelagt er stor, og man kaster jo ikke 500 kroner ut av vinduet.

Når jeg likevel ble forundret denne gangen, er det fordi jeg rett og slett ikke la merke til skiltet. Det viste seg at dette var snudd nesten 90 grader og «ble borte for meg» mot skogen bak. Derfor tillater jeg meg å protestere på kommunens reaksjon.

Når en først forventer at bilister skal rette seg etter oppsatte skilter, er det minste en bør sørge for er at disse peker riktig retning og er godt synlige for bilistene. Jeg tok bilder av skiltet og kommer til å legge disse ved min klage.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.