Andor Normann og andre skal ikke forundre seg over at verken Frp eller Høyre i utgangspunktet ønsket at man skulle avholde folkeavstemninger om kommunereformen, og i alle fall ikke bindende. Det er fordi Kommunereformen er grunnlaget for de totalt udemokratiske avtalene TISA og TTIP, Spørreundersøkelser kan man lettere manipulere. Holdes folket uinformert om hva TISA og TTIP innebærer, og man kunne fått gjennomført en kommunesammenslåing med å forlede innbyggerne til å tro at dette bare dreide som å bedre kommunale tjenester, og ikke som et grunnlag for TISA og TTIP hadde mye av regjeringens udemokratiske og markedsliberalistiske prosjekt vært lagt. Imidlertid har innbyggerne avslørt denne falske og løgnaktige propagandaen fra Sanner. Dette markedsliberalistiske diktaturet med TISA og TTIP kan nemlig ikke fungere optimalt hvis folkestyret og borgernes demokratiske rettigheter skal holdes i hevd. Det nye inntektssystemet tror jeg derfor ikke kommer til å se dagens lys etter alle de folkeavstemninger som nå for tur. Sanner har hittil ikke kommet opp med et eneste holdbart argument for kommunesammenslåing

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.