På vegne av alle «innbyggerne» i klukhagan skogen vil vi nå vise vår motstand mot nedbygging av skogen «vår». I denne skogen har vi det godt, både store og små hvis vi bare kan få fred fra politikere i Hamar kommune og BoligPartner som ønsker å begynne og «spise» av den unike skogen «vår».

Skogen «vår» er allerede godt «bebygd» med våre «egne boliger». Og de er å anse som ganske så miljøvennlig og grønne også, og går i ett med skogen. Skogen «vår» har et høyt innbyggertall av både ekorn, fugler, rådyr, elg, ugler, mus og mange andre dyr og innsekter. Vi ønsker ikke at «våre hjem» skal bli nedbygd på denne måten.

Dersom dette skjer vil mange av oss forsvinne, og dere ser oss aldri igjen. Et rikt dyreliv og naturmangfold vil dermed gå tapt. Har dere virkelig «råd» til det? Vi trodde Hamar var en inkluderende by, og det var derfor vi slo oss ned i denne grønne flotte lungen. Her lever vi side om side i harmoni, og det er også noe vi ønsker å gjøre for fremtiden. Vær så snill kjære politikere, kan dere ikke heller finne et alternativt område å bygge ut? Som ikke berører skog og mark på denne måten. Dersom dere begynner å invadere skogen vår med maskiner og hogge ned trær, vil så mange av oss bli borte.

Vi ønsker å bevare skogen slik den er i dag, og heller opprettholde den som et flott turområde som blir benyttet av både barnehage- og skolebarn. Ja de «ser» oss i alle fall og undrer seg, og ikke minst ser de «verdien» av å ha oss her i Klukhagan. Og ja ...de klarer faktisk å bruke skogen vår slik den er i dag, til både natursti og lage «naturlige» hinderløyper. De har til og med en fin bålplass med gapahuk, så det mangler ikke på tilbudet.

Ja til et dyrerikt mangfold – og en levende skog. Fred Klukhagan!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.