Som ny listekandidat i Arbeiderpartiet registrerte jeg til min forbauselse at Remo Andre Sjonfjell Martinsen i sitt innlegg 4. april skrev at jeg har kommet inn i en gjeng som man ikke kan kjøpe bruktbil av.

Jeg kan forsikre leserne om at jeg har solgt bruktbil.

Husker en gang jeg solgte en bil for «gi-bort-pris» til 6.500 kroner til en lykkelig kjøper. Jeg føler det fortsatt som en god handling.

Ellers gleder jeg meg til å se fremover og skal forsøke å bidra med raushet i debatten.

Apropos bruktbil og jernbanestrase: Det kan vel være litt seriøst å sjekke for eksempel pris og miljøkonsekvenser før man bestemmer seg for kjøp av bruktbil eller jernbanetrase til noen milliarder?

At Ap vil avvente beslutning om trase til utredningene er gjort, synes jeg er å vise respekt for faglige prosesser, sakens kompleksitet, og de som blir direkte rammet enten i øst eller vest.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.