Astrologi er ikke noe for meg. Jeg er for jordnær av natur til å tro at våre liv styres av stjernene. Ikke liker jeg tanken heller, det får holde med å bli styrt av sjefen, ungene, gubben, klesvasken og et par terminlister. Resten av min tid, om det skulle være noe igjen, vil jeg helst bestemme over selv.

Trolig har jeg noen kollegaer som gjerne skulle sett at min interesse for astrologi holdt seg der. Men tilfeldighetene (?) ville at jeg satt med horoskopet i dagens avis åpen på en skjerm, da kollega 1 kom innom for å be om litt hjelp. Ikke noe utover det som faktisk er jobben min, men så enkelt skulle det ikke være. For han var vekt. Og i morgendagens horoskop for Vekten sto det at de må begynne å stole mer på egne evner. Altså et klart signal om at han burde fikse det selv.

Kollega 2 var heldigere, for han burde planlegge en investering. Han fikk derfor låne min ladekabel til telefonen, mot å love at han skulle planlegge innkjøp av en ekstra kabel. Kollega 3 visste ikke engang hvilket stjernetegn han var født i, for det som en gang var Løven kan visstnok, etter noen finberegninger, være Krepsen nå. For en nedtur! Opp som en løve og ned som en …. kreps ….

Resten av gikk med til sjekk av morgendagens horoskop, bare for å utelukke at det skulle være noe der bortenfor naturvitenskapen som kom i vegen for noe. Det gikk utrolig bra, alle mine kolleger er tydeligvis født under en tålmodig stjerne.

Det gikk bra helt til jeg kom på at jeg hadde glemt å sjekke mitt eget horoskop: «Det kan hende at du virker irriterende på dine omgivelser, forsøk å være litt mer seriøs».

Astrologi er ikke noe for meg.

LES OGSÅ: Her finner du flere God Dag-spalter

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.