Mange jenter i ungdomsalderen vil være så tynne som mulig og ha den fineste kroppen. Hvorfor?

Du er ikke et bedre menneske bare fordi du er den tynneste eller den peneste i klassa. Så hvorfor ønsker ungdommer å være tynne?

Hver dag hører jeg folk snakke om utseendet sitt. Om hvor tykke de er, eller om at de skulle ønske de hadde en annen kropp.

Det blir bare mer og mer populært med topper og gensere som viser magen, men alle liker ikke å bruke dette. Alle liker ikke å vise fram magen sin, eller si høyt hvor masse de veier. Selv om de kanskje ikke er så tykke eller veier mye.

De vil kanskje ikke dra og bade med en venn i frykt for at vekta skal bli nevnt. Selv om det er med en bestevenn.

Om 70 år vil jeg helst se tilbake på et liv hvor jeg kanskje var litt tykkere enn andre, men hadde det gøy istedenfor å bruke tiden min på å se perfekt ut. På å være perfekt, men når du har blitt så tynn som du har ønsket så lenge.

Hva har du oppnådd?

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.