Ordfører Nils A. Røhne uttaler i HA 13.07.2019 at høstens valg blir et personvalg mellom Aasa Gjestvang og ham.  Det er synd hvis det skulle bli slik for det må være politikken som er det viktigste.

Hvem som blir ordfører avgjøres ikke av person, men av politikken som vinner fram hos velgerne.  Alle partier har egne program som de går til valg på.

LES OGSÅ: Nasjonal presse er interessert i valget i Stange!

Bygdelista i Stange er en partipolitisk uavhengig liste som har fokus på Stange kommune.  Vi blir ikke styrt av noe «moderparti» og deres ideologi og prinsipper. Vi er av den formening at saker som angår Stange skal diskuteres og avgjøres i kommunestyret i Stange.

Hvis Arbeiderpartiet mister flertallet kan dette bli løsningen, og det vil bli et helt annet engasjement for lokalpolitikken hvis sakene ikke er avgjort på Aps gruppemøte i forkant av kommunestyremøtet.  Dette vil være en styrke både for lokaldemokratiet og Stange kommune. Vi kan se til f.eks Hamar hvor det har skjedd mye positivt ved at de har hatt et samarbeid mellom flere forskjellige partier.

LES OGSÅ: Vil finne nye, gode løsninger

Det er heldigvis stor forskjell på lokalpolitikk og rikspolitikk. Det er Stange kommunes ve og vel valget gjelder.  La hele Stange leve!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.