Thomas Cottis bruker mye tid og krefter for å få frem sitt budskap for å berge kloden vår og sikre en fremtid for kommende generasjoner.

Han har forstått alvoret og prøver å gjøre noe med det. Det nytter ikke å bare prate og skyve problemene under teppet. Nå må vi alle ta i et krafttak. Det vi alle kan gjøre er å redusere forbruket, det vil fort gjøre utslag.

Uansett hva vi gjør i hverdagen, så forbruker vi noe. Vi må lære oss å tenke på hvordan gjenstander som vi tror at vi har bruk for er blitt til. Kanskje har vi ikke så veldig bruk for dem likevel?

Den verste overforbrukstiden på året har vi foran oss. Kanskje kan vi spare noen gaver og gi av tiden vår i stedet. Besøke noen i stedet for å bruke tiden til å stå i kø i butikker?

Ja med besøk mener jeg fysisk og ikke på mobilen. Mobilen utgjør også et stort forbruk via datasentraler som krever mengder av elektrisk kraft.

Ta lærdom av Thomas Cottis og gjør noe for fremtiden vår!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.