Nå er sommeren snart på hell og naturen skal skifte farger.

Det blir en annen prakt med gylne farger i dens drakt.

Luften blir så klar, himmelen er så blå.

Vinden suser, bladene faller, fuglene kommer i store flokker.

De sitter på tråder i rekke og rad. De skal samle sin slekt og venner for å dra til varmere land og strender, men først vil de ha seg litt mat. De høster inn de siste rester av frø og røde bær.

Så skal naturen hvile, dra over seg den hvite dyne. De gylne blad skal pryde den til den våkner opp igjen.

Søvnen skal vare til våren, da kommer solstrålene og vekker dem god morgen.

Så skjer de samme undre om igjen, små spirer dukker atter fram.

Da blir det liv.

Les også
Les også
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.