I HA sto det 5.september en notis om at Røde Kors tok til orde for å holde badebassenget oppe kun for kvinner alene i Moelv. De ber om noe tid en ettermiddag i uka for dette og at dette er spesielt myntet på kvinner fra andre land.

Ringsaker Frp mener at svømmehallene skal være åpen for alle uansett kjønn eller religion. Alle skal integreres og ikke separeres. Hva slags form for integrering og inkludering i vårt samfunn er dette for disse kvinnene? Helt meningsløs tanke. Når man har valgt å oppholde seg i vårt land, må hver enkelt tilpasse seg våre forhold og levesett og ikke ha noen særbehandlinger/regler. Denne tanken fra Røde Kors er med og opprettholder mennene i fra disse land sitt syn på sine kvinner. Hvorfor skal de gjemmes bort fra øvrige? Nå er det viktig at de blir delaktig i det norske samfunnet som alle andre og dermed inkluderes og ikke ekskluderes. Derfor håper jeg at dette var en glipp fra Røde Kors og at de ikke begir seg ut på noe som nevnt ovenfor.

Tanken om å gjøre det kjent og at de også får svømmeundervisning er veldig bra da mange av dem ikke har de store svømmeferdigheter eller kan svømme i det hele tatt. Det viktige er at de også sosialiseres med andre om det er damer eller menn. Skal mennesker kunne leve sammen i et land, må ulike kjønn kunne omgås med hverandre om det er til lands eller til vanns.

Ringsaker Frp

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.