7. juni skrev Stange Frp hvorfor de vil ta fra innvandrerbarn gratis SFO. Vi i Venstre vil gå i motsatt retning og gi alle barn mulighet til å delta på SFO.

SFO er ikke bare et sted hvor barn kan være frem til foreldre er ferdig på jobb, men en samlingsarena som barna ser frem til.

For innvandrerbarn er det en fantastisk mulighet til å bli kjent med andre barn og lære. Hvorfor Stange Frp vil ta fra de barna den muligheten skjønner vi i Venstre overhodet ikke.

SFO-lederne sa selv at innvandrerbarna fikk mye ut av tilbudet. SFO lar barna bli kjapt integrert og kjent med de andre barna, det gjør dem trygge i hverdagen og lar dem lære norsk enda bedre.

Vi vet hvor viktig det er at spesielt innvandrerbarn lærer norsk tidlig. Da kan vi ikke ta vekk en av de beste arenaene.

Gratis SFO er ikke bare et tiltak som lar innvandrerbarn lære norsk bedre, men et tiltak mot fattigdom.

De aller fleste barn er i dag på SFO, og da er det kjipt å være en av de få som ikke kan fordi foreldrene dine ikke har råd.

Når vi lever i et såpass rikt land som Norge burde vi klare å gi alle barn en god oppvekst, uavhengig av hvor mye foreldrene deres tjener

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.