Da jeg kom inn i rommet satt det en kar og spilte på det som for meg var et totalt ukjent instrument. Rundt på gulvet lå en del damer og pustet.

For å ta det med en gang så det ikke blir noen misforståelser: Jeg befant meg på yoga!

Jeg ankom det hele nok litt for sent ettersom alle andre var på plass og jeg følte jeg forstyrret den avslappende stemningen i rommet da jeg skulle rote fram en matte jeg også kunne ligge på. Jeg ante jo ikke hva jeg skulle ha med på plassen min, men grabbet det jeg fant: En slags kloss, en matte og ei diger pølseformet pute.

Så la jeg meg ned jeg også. Hørte på de behagelige tonene fra det ukjente instrumentet før verdens mest behagelige stemme ønsket oss velkommen.

Da vi så skulle sette oss opp sa den behagelige stemmen at vi gjerne måtte sitte på ei pute eller et teppe. Jeg tok puta mi under baken og satte meg på den og hørte litt oppgitt knising.

Den puta jeg hadde var av det store slaget noe som gjorde at jeg ble sittende veldig høyt. Det var mer en stol enn en pute.

Så der satt jeg. Tre hoder høyere enn resten av rommet og gjorde bevegelser som en skilpadde. Det må ha sett komisk ut.

Da jeg senere skulle rulle meg sammen som en ball og vugge fram og tilbake tok tyngdekraften over og jeg rullet nesten bort til personen som lå nærmest.

Men han hadde uansett et poeng, mannen med den behagelige stemmen. Jeg følte meg faktisk litt mer vel da jeg rullet ut etter endt time.

LES OGSÅ: Flere God Dag-spalter fra HAs bakside finner du samlet på denne siden

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.