Jeg trives veldig godt her. Hamar er en godt sted å bo. Det er et godt sted å vokse opp.

Jeg har vendt meg til lange vintre og en tilværelse uten saltvann. Det er fortsatt stas å reise «hjem» til Stavanger, men i større og større grad føler jeg meg mer og mer som en fremmed der.

Samtidig føler jeg mer og mer hjemme her og jeg tar meg selv stadig i at jeg bruker ord som «kjett», «ratt» og «mætt». Det høres kanskje litt rart ut på stavangersk, men for meg blir det mer og mer naturlig.

I min oppvekst var jeg ikke spesielt interessert i hockey. Og om jeg var det, så var det uansett laget Viking som gjaldt. Pengeklubben Oilers har jeg ikke et forhold til og dermed er det helt naturlig at jeg holder med Storhamar alle dager i uken mot Oilers.

Slik er det ikke med fotballen.

Man kan bytte ut det meste i livet, men aldri fotballaget. Viking har jeg fulgt tett så lenge jeg husker. Jeg har tilbrakt utallige (kalde) timer på gamle Stavanger stadion og interessen har ikke dalt med alderen. Snarere tvert om.

Så derfor kjære venner: I kveld er jeg ikke hamarsing. I kveld er jeg Siddis. I kveld slår jeg om til den bredeste Stavanger-dialekt. I kveld skal jeg stå på bortefeltet og heie på mitt kjære Viking.

Jeg lover å være en god vinner og går tilbake til å være hamarsing igjen i morgen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.