Som alle andres ...» Det slo meg, da jeg la en sauefell i den brune skinnstolen i stua: «burde ikke dette tas bilde av?». Så ringte en alarm i hodet mitt – jeg blogger ikke om interiør! Hvorfor skulle jeg fotografere stua mi? Og hvorfor skulle andre enn de vennene jeg allerede ber hjem på besøk ha behov for å se hvordan jeg har gruppert lysestakene med gammel stearin, eller hvor jeg har plassert de grønne plantene som sårt trenger både vann og gjødsel?

Er det egentlig så vanskelig å innrede et hjem? Som det meste annet i livet, handler det om å ta avgjørelser. Selvfølgelig har jeg en haug interiørblader på samvittigheten. Men etter at vi avslutta oppussinga og flytta inn, har magasinene støva ned. Det har stått stille i det siste, men her en kveld gjorde Mannen og jeg et lite røsk og smekket opp to bilder. Tok den graverende beslutningen om spikerslag i naken vegg. Og du verden, det gjorde underverker i stua! Jeg kjente det rykket i Instagram-muskelen, men innså at det var umulig uten å få med Lego og Playstation-utstyret på bildet, og hvem trenger egentlig niåringens Star wars-byggverk i feeden sin? Vi ble likevel såpass fornøyd at vi vurderte å henge opp mer, men i frykt for å forskreve oss, la vi kunsten inn i boden igjen – inntil videre.

Boden har vi nemlig rydda i nylig. I anledning en teknisk installasjon som måtte opp, var eneste løsning å flytte alt fra boden ut i gangen. Og for en mulighet! Ingen ting er som litt tvang for å få interiørånden over seg. Dermed ble det kastet og flyttet, revidert og revurdert. Og det som skulle inn igjen, ble plassert pent på hyllene, i fine esker, smart på geledd. Jeg var så stolt.

Nå framstår boden som et av de hyggeligste rommene i huset! Ei designlampe, et fint dandert pledd og en stol, nå, så publiserer jeg bilde av det.

Anne Ekornholmen

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.