Men elgen som tidlig på 90-tallet tok seg en spasertur over Gaalaas-bana midt i beste treningstid, burde havnet der. Freidig som den var, ga den blaffen i unge håpefulles drøm om å bli den nye Lothar Matthäus eller Jan Åge Fjørtoft, der den brøytet seg vei så gresstustene sto. Drøyt.

Dog var det ikke bare elgen som var en løs kanon på Gaalaas før fargefjernsynet. Også banemesteren på nevnte anlegg slo seg en gang løs. En fram til da talentfull spiller hadde ladet slegga, men endte i stedet opp med å få tuppen av Copa Mundial-skoen barbert.

Banemesteren hadde behov for å klippe gresset midt i skuddtreninga, og det er til å forstå at ingen fra det årskullet senere spilte høyere enn 3. divisjon. Trist.

Det fæleste eksempelet utspilte seg derimot på gatekjøkkenet på Olrud. For der satt en gang en kar som skulle nå over 1000 NHL-kamper og vinne Stanley Cup. Han var kaptein i verdens beste hockeyliga, og tjente millioner av kroner.

Nå satt han på et slitent gatekjøkken i Furnes, og lot ganen leke seg med en svett cheeseburger. Ingen vet hva Rob Blake tenkte om burgeren, men for områdets unge hockeyfans var det et mirakel. I tillegg gikk det rykter om at Alexei Yashin var observert i russisk tracksuit utenfor.

Ryktet ble aldri bekreftet, men det som er hogget i stein: aldri før har så mange stått og sett på en mann spise cheeseburger. Uspiselig.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.