For det må ha vært en han. Ingen kvinne ville funnet på noe så idiotisk.

Vi starter ved starten. Som dere alle vet er det skikkelig deilig å legge seg i helt nyvasket eller nyluftet og rent sengetøy. Det er skikkelig luksus i hverdagen. Så det etterstreber man jo å gjøre jevnlig.

Men jeg gruer meg. Og grunnen er den nevnte glippa på sju centimeter som den forbannede dyna skal inn gjennom. Og liksom danderes så fint på plass inntil alle fire hjørner inne i dynetrekket. Opp gjennom årene er jeg blitt forsøkt lært alle slags knep for liksom å vrenge trekket på dyna. Med meget vekslende hell. Eller, ikke det heller. Ikke med hell i det hele tatt. Det har snarere ført til dinglende taklampe og knust blomsterpotte. Og en ganske så overopphetet husbond.

Oppfinneren i meg sitter nå og forsøker å klekke ut en lur, ny variant av sengetøy. Det sies at det meste allerede er oppfunnet, men denne gir jeg meg ikke på. Det må gå an å løse dette på en bedre måte.

Løsningen lar imidlertid vente på seg, og enn så lenge står jeg på hue av ergrelse på soverommet og forsøker å stappe restene av Donald ned i disse hersens posene. En mye brukt klisjé som stadig dukker opp er mestringsfølelse. Mestringsfølelse skal være så bra.

For min del er det få nivåer av mestringsfølelse som slår den jeg opplever når jeg har greid å få dyna inn i trekkets fire hjørner.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.